top of page

Ons winkelbeleid

We hebben Biomix em Portugal opgericht met één doel: we wilden onze klanten een eerlijke, lonende en fijne shoppingervaring bieden. We doen zaken volgens dezelfde waarden en we weten dat een betere dienstverlening leidt tot trouwe klanten. Ons winkelbeleid staat hieronder beschreven, neem het rustig door en neem contact met ons op als je meer wilt weten!

Voorwaarden

art. 1  Doel

Het doel van deze algemene verkoopvoorwaarden is om de gebruiker alle nodige informatie te verstrekken en te definieren over de modaliteiten van bestellen, verkopen, betalen en leveren van aankopen gedaan op de website www.biomixdafoz.com, alle stappen regelen die nodig zijn om bestelling te plaatsen en de opvolging van deze bestelling tussen contractpartijen te garanderen.

art. 2 Bestellen

De gebruiker voltooit zijn bestelling door het aankoopproces op de website  www.biomixdafoz.com te voltooien en het product/producten of dienst(en) die hij wil bestellen toe te voegen aan het winkelmandje.
Om uw bestelling te verzenden, moet de gebruiker, zich registreren op de website en de gevraagde informatie verstrekken. Verifieer door een combinatie van e-mail en wachtwoord op te geven die door de gebruiker is gekozen bij het registreren. Vul de informatie in en kies de beschikbare opties tijdens het bestelproces: aflever -en factuuradres, verzend en betalingsmethode, NIF nr of IVA nr en de naam voor factuur belastingdoeleinden.
De definitieve bevestiging van de bestelling door de gebruiker staat gelijk aan de volledige aanvaarding van de prijzen en de beschrijving van de te koop aangeboden producten, evenals van deze Algemene Verkoopvoorwaarden, die de enige zijn die van toepassing zijn op het aldus gesloten contract.
BIOMIXDAFOZ zal de online ontvangen bestellingen alleen honoreren tot de limiet van de beschikbare voorraden. Bij gebrek aan de beschikbaarheid van een product verbindt BIOMIXDAFOZ zich ertoe de gebruiker zo snel mogelijk te informeren.
De gegevens van de factuur vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de gebruiker.
De factuur, eenmaal uitgegeven, kan niet opnieuw worden uitgegeven met wijzigingen.
Als de betaling niet binnen de genoemde periode door onze diensten is ontvangen, kan de bestelling niet worden gevalideerd.


art. 3 Betalingen

Op de onze website bieden wij de gebruiker diverse betaalmethoden aan zoals Visa, creditcards, Mastercards en manueel. In geval van betaling met een creditcard, wordt het bedrag onmiddellijk na bevestiging van de verzending van de goederen  op de kaart van de gebruiker afgeschreven. Als bepaalde bestelde producten uitverkocht zijn, wordt de waarde na het sluiten van de bestelling op de kaart van de gebruiker bijgeschreven.

art. 4 Levering

Bestellingen worden geleverd binnen 3 - 5 werkdagen na bevestiging van betaling. De levering wordt uitgevoerd door het door biomixdafoz gekozen transportbedrijf. De leveringstermijn van uw bestelling wordt zo exact mogelijk aangegeven, echter het niet naleven van deze termijn kan geen aanleiding  geven tot schadevergoeding. Afhankelijk van gewicht en regio  komen er verzendkosten bij de bestelling. Bestellingen worden alleen geaccepteerd voor het vasteland Portugal. BIOMIXDAFOZ kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor transportschade veroorzaakt door het transportbedrijf. De producten worden steeds getest op eventuele fouten of lekkage(s) alvorens te verzenden.

art. 5 Prijzen

De prijzen moeten worden begrepen in euro, inclusief toeslagen en taksen, rekening houdend met de BTW die van kracht is op de datum van betaling van de bestelling. Als de prijzen van een product stijgen, wordt de gebruiker onmiddellijk op de hoogte gebracht, zodat hij kan kiezen om zijn bestelling te ontvangen (het verschil te betalen) of de bestelling te annuleren.

art. 6 Annulering en retourneren

Het annulerings- of retourproces wordt per geval door BIOMIXDAFOZ afgehandeld. Het verzoek moet schriftelijk aankomen op het e-mailadres biomixdafoz@gmail.com binnen de periode van maximaal 14 dagen nadat de bestelling is geplaatst, met instructies voor het annuleren of retourneren van de goederen die worden beantwoord en gedefinieerd door biomixdafoz, via hetzelfde communicatiemiddel.
Waar mogelijk moet de retourzending met dezelfde betaalmethode worden gedaan, maar als dit niet mogelijk is, moet de gebruiker een betalingsbewijs en het eigendom van de rekening of kaart voorleggen, zodat de retourzending via bankoverschrijving kan worden gedaan. 
Biomixdafoz verbindt zich ertoe de gebruiker binnen een termijn van 30 dagen terug te betalen. De geretourneerde producten moeten in verkoopbare staat zijn, dat wil zeggen in dezelfde staat waarin ze bij de gebruiker zijn aangekomen, zonder enige anomalie of schade.
Als de waarde die voortvloeit uit het ruilen van producten van een bestelling lager of hoger is dan de initiele waarde ervan, worden de betalingsvoorwaarden door biomixdafoz aangegeven.


art. 7 Privacybeleid

De verwerking van uw gegevens gebeurt in overeenstemming met de wetgeving inzake bescherming van persoonsgegevens. Deze zullen, onder voorbehoud van computerverwerking, verschijnen in de database van BIOMIXDAFOZ en zijn bestemd voor de registratie en presentatie van andere producten en diensten, evenals door hen ter beschikking te stellen van institutionele informatie. De levering ervan is optioneel om te browsen, maar verplicht om een aankoop te doen en garandeert, onder de voorwaarden van de wet, het recht op toegang, rectificatie en annulering van alle gegevens due u rechtstreeks aangaan, persoonlijk of schriftelijk, rechtstreeks naar het adres van de startpagina van deze website.

 

bottom of page